Onze expertise ligt in het aanbieden van

Search Engine Optimisation


Het gros van de mensen die Google gebruikt kijkt niet verder dan de eerste pagina met zoekresultaten. De websites op de eerste pagina zoekresultaten ontvangen daarom altijd de meeste kliks. Door de vele technieken die zoekmachine optimalisatie biedt goed in te zetten kan ook jouw website een plek hoog in de zoekresultaten innemen.

Uiteraard is in het geval van zoekmachine optimalisatie kwantiteit even belangrijk als kwaliteit. Niet alleen wil je het aantal mensen dat je bereikt vergroten, maar het bereiken van de juiste doelgroep is net zo belangrijk. Zelfs als het gelukt is positief op te vallen in Google’s zoekresultaten en je website veel publiek trekt, kan het zijn dat je bezoekers niet vast weet te houden. Hoe verlaag je de zogenoemde ‘bounce-rate’ en zorg je ervoor dat je bezoekers niet binnen 10 seconden terugspringen naar de pagina met zoekresultaten? Dit hoort evengoed bij SEO. In samenspraak met de klant zoeken wij naar de juiste balans tussen deze factoren.

 

The complete service

Wil je jouw website of webshop een boost geven? Wil je boven je concurrenten uitsteken in Google’s zoekresultaten en je vindbaarheid maximaliseren? Wij helpen je graag verder.

Backlinks building

Blog post commenting

Keyword targetting

Competitor analysis

Meer weten?

laat uw gegevens achter en we bellen u graag